Μαυρίδης Ζωοτεχνική ΕΠΕ

http://www.pet-eshop.gr/

Η Εταιρεία    ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΖΩΟΟΤΕΧΝΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.   ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1987  στις Σέρρες  με αντικείμενο την Παροχή Ποιοτικών Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και την Εμπορία  Κτηνιατρικών Φαρμάκων, Εργαλείων , Σκευών & Συσκευών για Ζωοτεχνική χρήση καθώς και Εξοπλισμού Αξεσουάρ και Τροφών για όλα τα είδη των κατοικίδιων  ζώων.

Εχουμε παράδοση 45 χρόνων

Η εταιρία μας αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη ενός  από τα πρώτα εξειδικευμένα Κτηνιατρικά καταστήματα στην Ελλάδα της  ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ που δραστηριοποιήθηκε  από το 1972 έως το 1987 στους ίδιους ακριβώς τομείς.

Ωστόσο ιστορία μας στο Κτηνιατρικό επάγγελμα και η πείρα που σωρεύτηκε από χρόνια Κτηνιατρικής πράξης έχει ακόμα παλαιότερες αναφορές.

Η προηγούμενη γενιά Κτηνιάτρων  της οποίας αποτελούμε συνέχεια ασκούσε  ήδη το επάγγελμα από το 1959.

Το 1984 Ιδρύσαμε το πρώτο συστηματικό Κτηνιατρείο  Ζώων Συντροφιάς στον νομό Σερρών που λειτουργεί αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.

Μέχρι σήμερα  φροντίζουμε για τις ανάγκες των πελατών μας με υπευθυνότητα και συνέπεια παρέχοντας ποιοτικές κτηνιατρικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 220 τ.μ. στην οδό Φιλώτα 9 στο κέντρο των Σερρών κοντά στην Πλατεία Εμπορίου με άνετη πρόσβαση και PARKING.

Στο διάστημα των 38 ετών, παρουσίας μας οι κύριοι στόχοι μας ήταν και είναι:

• Κέντρο της προσοχής μας είναι η φροντίδα των ζώων των πελατών μας.

• Εκσυγχρονισμός και πρόσφατες εξελίξεις στην Επιστήμη μας ενσωματώνονται συνεχώς στην ολοένα αυξανόμενη πείρα και Κτηνιατρική πρακτική μας.

• Η προμήθεια από την παγκόσμια αγορά των ειδών που εμπορευόμαστε έχει τις ανάγκες του τελικού χρήστη στο επίκεντρο.

Απαράβατος όρος για μας είναι ότι τα προιόντα  που διαθέτουμε πρέπει να είναι αξιόπιστα, δοκιμασμένα πρώτα από μας στην χρηστικότητα και την αντοχή στο χρόνο και να διατίθενται σε σωστές τιμές.

 Η ανάπτυξη του δικτυακού τόπου μας έχει να κάνει με την προσπάθεια μας να σας κάνουμε γνωστή  την ποιότητα των κτηνιατρικών υπηρεσιών που παρέχουμε καθώς ένα μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων που διαθέτουμε.

Ρωτήστε μας! Έχουμε  απαντήσεις σε κάθε  απορία η πρόβλημα που πιθανόν να έχετε για τα ζώα σας (μικρό ή μεγάλο)

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.

ΑΦΜ: 095147150

ΔΟΥ: Α΄ΣΕΡΡΩΝ

Τηλ: +30- 2321 0 22331

Κινητό¨+306996571415

Διεύθυνση: Φιλώτα 9 , Σέρρες TK 62122

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο