Easydom

https://easydom.gr/

Η easydom.gr ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής και στις αλλαγές του τρόπου με τον οποίο γίνεται σήμερα το εμπόριο, δημιουργήθηκε ως ένας πολύτιμος ηλεκτρονικός συνεργάτης που θα σας δώσει λύσεις και ιδέες γύρω από τη σύγχρονη δόμηση, μόνωση, επισκευή, ανακαίνιση και θέρμανση.

Έχοντας στο επίκεντρο τον μηχανικό, τον τεχνίτη, τον έμπορο αλλά και τον ιδιώτη προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προιόντων και τεχνικών λύσεων, 24ώρες το 24ωρο, με πανελλαδική εμβέλεια άμεσων παραδόσεων στην καλύτερη δυνατή τιμή με υψηλή τεχνογνωσία αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η easydom.gr είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα και αποθήκες στις Σέρρες και αποτελεί την εξέλιξη ιστορικών επιχειρήσεων (Κυριάκου & Παρασχάκης) με πολυετή εμπειρία και αντιπροσωπείες γνωστών οίκων της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεταξύ άλλων, χρώματα, είδη υγιεινής, πλακάκια, πατητή τσιμεντοκονία, εποξειδικά δάπεδα και βαφές, δάπεδα laminate, κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους, τεχνοτροπίες, σόμπες και λέβητες πέλλετ, θερμομόνωση και υγρομόνωση, γυψοσανίδες και ψευδοροφές, σίδερα μπετού και τσιμέντα, ρούχα εργασίας και υποδήματα ασφαλείας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο