Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

18η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση στο Θερινό Θεατράκι Σερρών

15 Σεπτεμβρίου @ 08:00 18 Σεπτεμβρίου @ 17:00

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών διοργανώνει μετά από δύο χρόνια την  18η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση.

Μια γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, μουσικής και χορού, φιλίας και συνεργασίας, μια «πράξη αδελφοποίησης», μια προσπάθεια για την προβολή και διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Μια τετραήμερη διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Η φετινή αφίσα της όλης διοργάνωσης είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ οι φορεσιές της Αδελφότητας Μικρασιατικών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», προέρχονται από την Κιουτάχεια της Βιθυνίας και από την Κάτω Παναγιά στη χερσόνησο της Ερυθραίας.

Στην όλη διοργάνωση συμμετέχουν 24 σύλλογοι από τις Σέρρες, την Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, τη Δράμα, την Καβάλα, την Κατερίνη και την Ξάνθη.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει από την πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 με πατινάδα των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων συνοδεία μουσικών οργάνων έως το Δημοτικό Θερινό Θέατρο, όπου και θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών. Ώρα έναρξης 20:00 μ.μ. και είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση