Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών

18 Σεπτεμβρίου Όλη μέρα

Αγώνες

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών

2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon
 Βόλτα Run 5km
Μπεκιάρειος Δρόμος
 Kids run Παιδικό Κολέγιο Δήλωση συμμετοχής Χρήσιμες πληροφορίες

2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, προκηρύσσουν και διοργανώνουν Ημιμαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία 2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών.

Πρόκειται για μια ασφάλτινη διαδρομή 21,1 χλμ μέτριας δυσκολίας, με υψηλότερο σημείο τα 157μ στο 10ο χλμ, στο χωριό Νέο Σούλι και χαμηλότερο 46μ στο σημείο αφετηρίας – τερματισμού. Ο αγώνας αποτελεί μια ευχάριστη δοκιμασία τόσο για τον δρομέα των μεσαίων αποστάσεων, όσο και για αυτόν που βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στοίβου IAFF.

Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο έχουν αθλητές-αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητοι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (οι γεννηθέντες το 2004 και μεγαλύτεροι). Έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας Σερρών ΚΕΘΙΣ.

Είσαι έτοιμος για το 2ο Ημιμαραθωνιο Δρόμο Σερρών 2022;
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022. 09:00

Πληροφορίες Διεξαγωγής

Ημερομηνία: 18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:00π.μ.

Τόπος: ΣέρρεςΤύπος: Ημιμαραθώνιος – 21.1χλμΔιαδρομή : Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Αγίας Σοφίας – Δ. Μαρούλη -΄Αγιος Ιωάννης-Επτάμυλοι – Κρι κρι – Σκλαβενίτης – Παράδρομος Εθνικής οδού Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι-Αριστερά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας – Οινούσα -΄Αγιος Ιωάννης – Δ. Μαρούλη –  Εξοχών (μέχρι το κολυμβητήριο) – Αγίας Σοφίας – Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Κρονίου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ Προκήρυξη

κρι κρι λογότυπο-διαφήμιση

χάρτης διαδρομής

Χάρτης διαδρομής για το 2ο ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών 2022

Βόλτα Run 5km Μπεκιάρειος Δρόμος

Κυριακάτικη Βόλτα ή Τρέξιμο 5χλμ? Συνδίασε και τα δύο!

Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km – Μπεκιάρειο Δρόμο και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν συμμετέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο, jogging,δυναμικό βάδισμα ή ακόμα και περπάτημα, για 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω.

Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό. Είναι ένας αγώνας για όλους, για αυτούς που κυνηγάνε μια θέση στο βάθρο, για όσους θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα είτε απλά να περπατήσουν. To Βόλτα Run 5km είναι το ιδανικό αθλητικό event για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους. Εξάλλου πάντα είναι πιο ωραία να τρέχει κανείς με παρέα, για αυτό δήλωσε συμμετοχή μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και έλα στην μεγάλη παρέα του Βόλτα Run 5km!

Στον αγώνα των 5km δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το 2006 και μεγαλύτεροι, αθλητές συλλόγων και ανεξάρτητοι.

Στην περίπτωση συμμετοχής μαθητών κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα. 

Πληροφορίες Διεξαγωγής

Ημερομηνία: 18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:15π.μ.

Τόπος: Σέρρες
Αφετηρία-Τερματισμός: Πλατεία ΚρονιουΑπόσταση: 5 χλμΔιαδρομή: Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Εξοχών – Αναστροφή στον θερινό κινηματογράφο και επιστροφή.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ Προκήρυξη

κοπέλα που τρέχει

Kids run Παιδικό Κολέγιο

Αγώνας Δημοτικών Σχολείων για τους μικρούς μας φίλους!

Μυήστε από νωρίς τα παιδιά σας στον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής!
Το αθλητικό event “Kids run Παιδικό Κολέγιο” είναι μία τέλεια ευκαιρία για μικρά παιδιά να γνωρίσουν το τρέξιμο & την αρετή του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο αγώνας “Kids run Παιδικό Κολέγιο” είναι ένας ευχάριστος αγώνας γιορτή 500 μέτρων που ξεκινά από την Πλατεία Εμπορίου & τερματίζει μπροστά από το καφέ Βόλτα. Πρόκειται για μία ασφαλή και εύκολη διαδρομή ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά ώστε να νιώσουν την χαρά ενός αγώνα τρεξίματος χωρίς ωστόσο να κουραστούν.

Νικητές στον αγώνα “Kids run Παιδικό Κολέγιο” είναι όλοι όσοι συμμετέχουν! Τα παιδιά σας, οι φίλους τους & εσείς! Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά σας, μάθετε τους τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Ελάτε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλατεία Κρονίου για το μοναδικό αυτό αθλητικό event όπου όλοι είναι νικητές!

Πληροφορίες Διεξαγωγής

Ημερομηνία: 18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:20π.μ.

Τόπος: ΣέρρεςΑπόσταση: 500μέτραΚόστος συμμετοχής: 3€

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2013-2014-2015. Μπορούν να μετέχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα-κηδεμόνα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.
Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα.
Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται υποχρεωτικά παρουσία γονέα/κηδεμόνα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ Προκήρυξη

Μοντεσσοριανό παιδικό κολέγιο

Στο τελος της διαδρομής θα δοθούν στους μικρούς μας φίλους αναμνηστικά μετάλλια!!

Το “Kids run Παιδικό Κολλέγιο” δεν εχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπός του είναι να νιώσουν τα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής και του τρεξίματος! Για το λόγο αυτό, δεν θα υπάρχουν χωριστές βραβεύσεις για τους τρείς πρώτους.

Αφήστε μια απάντηση