AGROSMART

H εταιρεία AGROSMART ιδρύθηκε το 2008 στην πόλη των Σερρών (Παύλου Μελά 26 όπισθεν Νομαρχίας) από τον Γεωπόνο Μπόσκο Γεώργιο και την σύζηγό του Παπατολίδου Μαρία.

Έχει σαν αντικείμενό της αφ΄ενός μεν την λιανική πώληση με προιόντα για το μπαλκόνι τον ερασιτέχνη και επαγγελματία γεωργό, μεγάλη γκάμα σπορικών, λιπασμάτων, φαρμάκων,και βιολογικών σκευασμάτων και αφετέρου την χονδρική πώληση οικολογικών προιόντων δημόσιας υγείας αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως η Αγγλική STV, η Ελβετική SWISSINO και την Βουλγάρικη TYCOON.  
 

Η συνεχώς ενημερωμένη γκάμα των προιόντων μας,η τεχνογνωσία μας,η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και η 25 ετών εμπειρεία μας,μας καθιστά πρωτοπόρους στο είδος μας .Καθημερινά εξυπηρετούμε και συμβουλεύομε φίλους του κήπου και επαγγελματίες αγρότες με σκοπό να πετύχουμε αυτά που εκείνοι ονειρεύονται.

Το πάθος μας για δουλειά,οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας και η συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία μας,μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την ολοένα και θετικότερη πορεία στον χώρο μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο